Di.

Adventskalender
julkalender 2021

Christmas calendar

Hitta bästa Adventskalender och julkalender 2022

KICKS Julkalender: Upp till 50% varje dag – varje dag fram till julafton! Gäller det angivna datumet under december 2022, så länge lagret räcker, i butik och på kicks.se. Max 3 produkter per person och dag. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisändringar och slutförsäljningar. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller ej adventskalendrar & julboxar.

LYKO JULKALENDER 2021
OMG nyp oss!!! Så välfyllda att vi nästan skäms = MYCKET flärd för pengarna. Laddade med kultklassiker, skönhetsraketer och bästsäljare. Serverade i en dödssnygg box i storlek XXXL – perfekt som gåva eller vinterns bästa egopresent. Din adventskalender från Lyko längtar efter dig!

Adventskalender
Adventskalendern har blivit av tradition för att välkomna julen. Det är en nedräkning till en av årets absoluta höjdpunkter, julafton. En adventskalender är alltså 24 luckor med olika presenter i varje lucka. En ny lucka får öppnas varje dag fram tills den 24:e. I början var det framför allt chokladkalendern som var populärast men det har sedan utvecklats till andra produkter.

Direkt till internethandlarna – Med väldigt bra utbud av kalendrar