Di.

2024

May 2Thu

tors

Varje May 2

Barnens dag

Baby Day

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att dela den med ditt nätverk.

Det finns ett ögonblick i allas liv när de vet att dagarna framför dem aldrig kommer att bli desamma. Det ögonblicket är när deras första barn föds, medan det finns de som svurit sig till ett liv utan sina egna barn (och mer makt till dem) de som väljer att skaffa ett barn känner att födelsen av deras första är den mest viktig dag i deras liv. Baby Day firar dessa små glädjebuntar och alla underverk som kommer med dem, och kanske några av prövningarna.

Konst och graviditet med babyskor 30
Konst Och Graviditet Med Babyskor

Historia om Baby Day ( Barnens dag )
Baby Day inrättades för att fira de minsta medlemmarna av vår art, och de under och glädjeämnen de möter när de växer upp. Att växa upp är inte alltid lätt, och det är därför dessa små resenärer har föräldrar som hjälper dem att ta sig igenom den utmanande vägen framför sig. Barn finns i alla former och storlekar och representerar en ny början och en underbar oskuld i världen, och vi kan lära oss lika mycket av dem som de kan lära av oss. När allt kommer omkring, medan de kommer till världen fria från kunskap, kommer de också till världen fria från förutfattade meningar, cynism och fördomar. Om vi ​​alla kunde vara så obekymrade.

Oavsett om du väljer att skaffa ett eller flera barn, är det inget äventyr att bli förälder. Varje dag kommer du att få dina förförståelser ifrågasatta och dina idéer om världen ifrågasatta med den oändliga serien av “varför” de kommer att föra med sig. Vidare tenderar en känsla av osjälviskhet att komma till dem som har barn, eftersom allt i deras liv börjar fokusera på dessa små människor.

Baby Day inrättades också för att utbilda den yngre generationen. Dina äldre barn kan ha små bröder och systrar på väg och en dag kommer ansvaret för barnvakten att falla i deras knä. Så denna händelse bör användas av föräldrar för att utbilda sina äldre barn om vad som krävs för att ta hand om en hjälplös skör bebis. Lär dem hur man läser barnets kroppsspråk och lyssnar på verbala samtal för att bättre förstå vad deras behov är.

Hur man firar Baby Day ( Barnens dag )
Att fira Baby Day är roligt, enkelt och ögonöppnande. Ta din dag för att besöka dina vänner som har barn, eller om du planerar att skaffa ett eget (eller redan har… eller är gravid), ta dig tid att lära dig mer om de senaste föräldrateknikerna. Om du besöker ett kompisbarn, ta med dem några av de nyaste pedagogiska leksakerna, eller så kan du hedra den urgamla traditionen att ta med leksaker som gör oväsen för barn som inte är dina egna. Eller, om du känner dig snällare, kanske njut av dagen genom att tillbringa den med dessa barn och ge deras hårt arbetande föräldrar en ledig dag. Baby Day påminner dig om att bebisar är underbara, men de är också mycket jobb.

Sociala medier är den perfekta platsen för dig att dela en personlig berättelse där du kände dig ansluten till eller fick ditt hjärta att smälta av en bebis. Det kan vara din nyfödda kusin, en lillebror eller kanske ditt eget barn. Skriv ett inlägg eller gör en 1 minuts inspelning av dig själv, uttrycka när du först kände en bebis klämma ditt finger när du kände ett stort ansvar för en bebis eller kanske när du såg en bebis göra något gulligt för första gången. Baby Day är tillägnad att älska mänskligheten och fortplantning, så dela något hoppfullt. Spela in en video som riktar sig direkt till en bebis i ditt liv, i hopp om att de kommer att se videon när de blir äldre. Tala till dem som om de är gamla nog att förstå och berätta lite om deras tidiga dagar, veckor eller månader på planeten jorden.

Planerar du att skaffa barn snart? Kanske är du redan gravid och har väntat. För att ägna denna dag åt ditt ofödda barn, lär dig om de modernaste föräldrateknikerna. På så sätt, när ditt barn kommer in i världen och ser sina föräldrar, kommer de att mötas av omtänksamma, hängivna och omvårdande föräldrar som kommer att ge dem den bästa starten i livet. Krypa upp i soffan och läs några artiklar om föräldraskap i dagens värld.

Att donera babykläder till fattigare familjer genom välgörenhetsorganisationer kommer att smälta någons hjärta en dag. Alla föräldrar har inte turen att vara ekonomiskt säkra när de skaffar sina barn. Babykläder till ett värde av hundra dollar kommer att förse flera familjer med bekväma föremål att bära för deras nyfödda gnistra.

Graviditet Veckor

Att gå den extra milen ( Barnens dag )
Alla bebisar är vackra men inte alla bebisar får den bästa starten i livet. För att fira denna underbara händelse, uppmärksamma ett lokalt babyadoptionscenter. Det finns så många par och familjer som skulle vilja veta mer om detta alternativ. Vissa par kan inte bli gravida på grund av vissa biologiska förebyggande åtgärder medan vissa familjer skulle vilja ha fler barn men inte gå igenom graviditetsstadierna igen. Ta kontakt med adoptionscentret och fråga om du kan skriva ut några av deras broschyrer och lägga upp dem i folks hem.

Du kan också uppmärksamma nationell babyadoption genom att använda relevanta hashtaggar och länka certifierad information i dina inlägg. Om du känner någon som är inte utvilade, dirigera dem till officiella webbplatser som American Adoptions och länka dem till regeringens informationssidor för sådant som adoption mellan länder.

2024-04-15 Idag är det också...

2024-04-16 Imorgon kommer att bli...

Ta reda på vad mer som kommer

Mer relaterad dag...