Di.

2024

December 3Tue

Varje December 3

Gör en presentdag

Make A Gift Day

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att dela den med ditt nätverk.

Det fanns en tid, för inte så länge sedan, när en handgjord present var den enda sortens gåva man kunde ge. Det fanns inga större tillverkningsanläggningar som tog fram den senaste tchotchke som du och alla dina vänner har, istället när en gåva gjordes visste du att den var handgjord. Ännu vanligare var att en gåva skulle tillverkas för hand av de som presenterade den, med tid och omsorg som ägnades åt att skapa den med just dig i åtanke. Kan du föreställa dig hur viktigt det gjorde varje artikel du fick? Oavsett om det var en enkel askfat, en ny skjorta eller en spjälsäng till barnet som var på väg, var och en av dem handgjorda med uppmärksamhet och kärlek.

Hur man firar Make A Gift Day ( Gör en presentdag )
Make A Gift Day uppmuntrar dig att prova fram en present, oavsett vad det är. Vi har alla färdigheter som vi kan vända oss till för att producera något gjort med personlig omsorg och uppmärksamhet. Oavsett om du skapar ett utarbetat kort med de små emblemen och symbolerna som du vet att mottagaren älskar, eller skapar en hel outfit för nästa Con, uppmuntrar Make A Gift Day dig att verkligen uttrycka dig själv och din syn på mottagaren genom konst och hantverk .

De typer av presenter du kan göra är obegränsade, och om du inte har förmågan att skapa en gåva kan du verkligen använda detta som din ursäkt för att lära dig! Börja med att göra cupcakes till din familj och dina vänner, få lite färgad frosting och bli lite kreativ, vem vet vad du kan hitta på! Din mottagare kommer att veta hur mycket du älskar dem och hur mycket du värdesätter din relation, allt insvept i en handgjord bunt.

2024-07-19 Imorgon kommer att bli...

Ta reda på vad mer som kommer

Mer relaterad dag...